Sommerløpet 2020 Avlyst!

Hei kjære løpevenner,

Vi har i dag besluttet at vi må avlyse Sommerløpet 2020 som var planlagt gjennomført 15. august 2020 med bakgrunn i de smittevernsbegrensningene som foreligger pr i dag.

Bakgrunn

Sommerløpet var planlagt gjennomført 13. juni 2020, men ble utsatt til 15. august etter at koronautbruddet satte store begrensninger for massemønstringer tidligere i år. Med de begrensingene som fortsatt foreligger vil det fortsatt være vanskelig å samle så mange deltakere og tilskuere at et slikt løpsarrangement neppe kan gjennomføres som planlagt medio august. Vi har forsøkt å finne smidige måter å gjennomføre på, men ingen av våre gode rådgivere kan se løsninger som gjør dette gjennomførbart i et format som vi vet kan gjennomføres allerede nå i august.
 
Etter samtaler med både friidrettsforbund og kommuneoverlege i Kristiansand kommune, Dagfinn Harr, har vi i dag derfor besluttet at arrangementet for 2020 må avlyses, og vi sikter mot en større løpefest lørdag 12. juni 2021.
Vi som elsker løping er selvsagt meget lei oss for at vi må ta en slik beslutning. Løpet har de siste årene etablert seg til å være Den store løpefesten på Sørlandet, og veldig mange løpere, mosjonister og hverdagstrimmere har hatt Sommerløpet 2020 som en stor målsetning.
 
Vi vil komme tilbake med andre tilbud på løpesiden utover i 2020, men selve Sommerløpet må vi dessverre se frem til i 2021.
 
Vi kommer tilbake med hvordan vi nå skal organisere refusjon for de som allerede er påmeldt og har hatt som mål om å gjennomføre innen utgangen av juni 2020.
 
Fortsatt god løping.

– Sommerløpet

08.06.2020