Våre samarbeidspartnere

Holland Norway Lines – Snarveien til Europa

Sommerløpet er stolt over å ha Holland Norway Lines (HNL) som sin hovedsponsor i 2023.

 

HNL seiler flere ganger i uken mellom Kristiansand og Emden i Tyskland, like ved grensen til Nederland. Turen tar ca. 18 timer hver vei. Om bord på skipet MS Romantika kan du nyte deilige måltider i restaurantene, taxfree-shopping, spa, underholdning og trekke deg tilbake til lugaren eller suiten når sengen kaller. HNL tilbyr en minnerik cruiseopplevelse, enten du velger et 2-døgns minicruise med vennegjengen, et konferansecruise med gode kolleger eller ønsker å ta en snarvei til bilferien i Europa. Les mer her.

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og bare det. Les mer om løpespesialisten her.

Löplabbet Kristiansand har vært en trofast samarbeidspartner for Sommerløpet siden første løpet i 2012. Alle påmeldte på årets løp får 15 % rabatt på varer i butikken i Tollbodgata ut mai 2023.

Mizuno tilbyr et bredt spekter av sportsutstyr og sportsklær for en mengde idretter, blant annet løping. Mizuno har samarbeidet med Sommerløpet i mange år og vi er glade for å fremdeles ha dem med på laget. Les mer om Mizuno her.

Trimtex leverer høykvalitets treningstøy til flere lag og organisasjoner, blant annet Kristiansand Løpeklubb. Trixtex står også bak årets Sommerløpet t-skjorte som er i svært god kvalitet og med et skikkelig flott design.

Aquarama Bad er Sørlandets største innendørs badeland og spa. Aquaramas maskot underholder før barneløpet og alle barn som løper barneløpet får gratis inngang på Aquarama i løpshelga. Les mer her.

Kristiansand Kommune er opptatt av aktivitet og helse og er en naturlig samarbeidspartner for Sommerløpet.

Les mer om Kristiansand kommune her.

Sommerløpet støtter Aktiv mot kreft ved å la en del av startkontingenten gå direkte til stiftelsen. Deltakerne kan i tillegg gi et ekstra beløp når de melder seg på.

Les om Aktiv mot kreft her.

Clarion Hotel Ernst er et moderne hotell med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Hotellet tilbyr rabattert overnatting til Sommerløpets deltakere dersom du bruker rabattkoden SL23 Du henter startnummeret ditt til Sommerløpet i lobbyen på hotellet. Les mer om Clarion Ernst her.

Upload Image...
Upload Image...