Våre samarbeidspartnere

Holland Norway Lines – første direkterute mellom Norge og Nederland 

Sommerløpet er stolt over å ha Holland Norway Lines som sin hovedsponsor i 2022.

Skipet Romantika tilbyr et bredt utvalg av restauranter, barer, fantastiske lugarer og suiter, spa og taxfree shopping. Holland Norway Lines tilbyr en bærekraftig, rimelig og sømløs cruisefergeforbindelse mellom Kristiansand og Eemshaven. De har flere ukentlige avganger. Les mer her.

elKompis: En smart strømleverandør 

elKompis ønsker å forenkle strømhverdagen din. I appen får du oversikt over strømforbruket og hvordan du kan spare strømutgifter.

elKompis er hovedpartner for Sommerløpets Barneløp. Les mer om strømleverandøren her.

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og bare det. Les mer om løpespesialisten her.

Löplabbet Kristiansand har vært en trofast samarbeidspartner for Sommerløpet siden første løpet i 2012. Alle påmeldte på årets løp får 15 % rabatt på valfri vare på butikken i Tollbodgata.

Mizuno tilbyr et bredt spekter av sportsutstyr og sportsklær for en mengde idretter, blant annet løping. Mizuno har samarbeidet med Sommerløpet i mange år og vi er glade for å fremdeles ha dem med på laget. Les mer om Mizuno her.

Trimtex leverer høykvalitets treningstøy til flere lag og organisasjoner, blant annet Kristiansand Løpeklubb. Trixtex står også bak årets Sommerløpet t-skjorte som er i svært god kvalitet og med et skikkelig flott design.

Aquarama Bad er Sørlandets største innendørs badeland og spa. Aquaramas maskot underholder før barneløpet og alle barn som løper barneløpet får gratis inngang på Aquarama i løpshelga. Les mer her.

Kristiansand Kommune er opptatt av aktivitet og helse og er en naturlig samarbeidspartner for Sommerløpet.

Les mer om Kristiansand kommune her.

Sommerløpet støtter Aktiv mot kreft ved å la en del av startkontingenten gå direkte til stiftelsen. Deltakerne kan i tillegg gi et ekstra beløp når de melder seg på.

Les om Aktiv mot kreft her.

Clarion Hotel Ernst er et moderne hotell med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Hotellet tilbyr rabattert overnatting til Sommerløpets deltakere 11/6-12/6 dersom du bruker rabattkoden SL22 Du henter startnummeret ditt til Sommerløpet i lobbyen på hotellet. Les mer om Clarion Ernst her.

Upload Image...
Upload Image...