Våre samarbeidspartnere

Aktiv mot kreft – ny samarbeidspartner

Sommerløpet ønsker stolt Aktiv mot kreft velkommen som ny samarbeidspartner. Aktiv mot kreft jobber for å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen og etablerer treningssentre (Pusterom) på kreftsykehus i Norge. Stiftelsen støtter forskning på effekten av fysisk aktivitet i kreftbehandling og utdanner AKTIVinstruktører i samarbeid med Norges Idrettshøgskole og Oslo universitetssykehus. 

Alle deltakere på Sommerløpet kan velge å gi et beløp til Aktiv mot kreft når de melder seg på. Les mer om Aktiv mot kreft her

SkandiaEnergi leverer grønn strøm til sine kunder. De er hovedpartner for Barneløpet. Les mer her.

Mizuno tilbyr et bredt spekter av sportsutstyr og sportsklær for en mengde idretter, blant annet løping. Mizuno er hovedpartner for Sommerløpets 10 km. Les mer her.

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og bare det. Les mer her.

Kristiansand Kommune er opptatt av aktivitet og helse og er en naturlig samarbeidspartner for Sommerløpet.

Les mer om Kristiansand kommune her.

Clarion Hotel Ernst er et moderne hotell med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Du henter startnummeret ditt til Sommerløpet i lobbyen på hotellet. Les mer om Clarion Ernst her.

SpareBank 1 SR-Bank ønsker å gi kraft til vekst og utvikling og lover å alltid sette kunden først. Du finner dem i Skippergata 59. Les mer om SR-Banken her.

Fibra er et multisportmerke som lager teknisk treningstøy til over 25 ulike idretter. Fibra leverer t-skjortene til årets Sommerløp. Les mer her.

Aquarama Bad er Sørlandets største innendørs badeland og spa. Aquarama stiller garderobene sine til disposisjon for Sommerløpets deltakere og gir gratis inngang løpshelga til alle barna som løper barneløpet. Les mer her.

SQUEEZY leverer energiprodukter for utholdenhetsidrett som barer, sportsdrikke, restitusjonsprodukter og energigel. SQUEEZY sponser Sommerløpet med energidrikke. Les mer her