SOMMERLØPETS
EVENTER

Sommerløpet er mye mer enn ett mosjonsløp. Unn deg litt mer ved å delta på en eller flere av våre eventer! Hva med et deilig bad i Aquarama etter løpet? Nyt deilig mat og nybrygget øl, lyttende til god musikk og avslutt dagen i en myk seng på Hotell Ernst.

 
 
aquarama_bad_badeland_0072.jpg

POOL PARTY

Unn deg et deilig bad på Aquarama etter løpet!

AQ Bad er Sørlandets største innendørs svømmeanlegg, beliggende midt på Bystranda i Kristiansand.
I Badelandet finner du alt fra plaskebasseng for de aller minste, til surfebølge og vannsklier.

Aquarama holder badelandet åpent ekstra lenge for deltakere av Sommerløpet. For kun 95,- kan du kan unne deg et deilig bad etter en lang økt rundt Kristiansand.

POOL PARTY I AQUARAMA

Pris kommer

GARDEROBER

GRATIS FOR ALLE DELTAKERE

IMG_0679.JPG

DUGGFRISK

Opplev nybrygget øl, deilig mat og konsert etter løpet!

Duggfrisk er navnet på Kristiansands mat- og ølfestival, lokalisert i smellvakre Gravane midt i Kristiansand sentrum. Over to dager vil de fremste leverandørene av kvalitetsråvarer innen mat og drikke samles på Duggfrisk.

I løpet av denne helgen vil de beste mikrobryggeriene som landet har å by på være tilstede, og vi ønsker å kombinere uforglemmelige smaksopplevelser, konserter og et yrende liv nede ved vannkanten. 

Ernst hotell fasade.jpg

OVERNATTING

Bli helt uthvilt på byens beste hotell, Ernst!

Clarion Hotel Ernst er hotellet med det lille ekstra som ligger sentralt til i sentrum av Kristiansand. Byggets tradisjonelle arkitektur blandes med spennende samtidskunst og internasjonal design. Velkommen til sørlandets heftigste hotell!

ENKELTROM

Kr 890,-

DOBBELTROM

Kr 990,-