SOMMERLØPETS
EVENTER

Sommerløpet er mye mer enn ett mosjonsløp. Unn deg litt mer ved å delta på en eller flere av våre eventer! Hva med et deilig bad i Aquarama etter løpet? Nyt deilig mat og nybrygget øl, lyttende til god musikk og avslutt dagen i en myk seng på Hotell Ernst.

 
 
aquarama_bad_badeland_0072.jpg

POOL PARTY

Unn deg et deilig bad på Aquarama etter løpet!

AQ Bad er Sørlandets største innendørs svømmeanlegg, beliggende midt på Bystranda i Kristiansand.
I Badelandet finner du alt fra plaskebasseng for de aller minste, til surfebølge og vannsklier.

Aquarama holder badelandet åpent ekstra lenge for deltakere av Sommerløpet. For kun 95,- kan du kan unne deg et deilig bad etter en lang økt rundt Kristiansand.

POOL PARTY I AQUARAMA

KR. 95,- PER PERS.

GARDEROBER

GRATIS FOR ALLE DELTAKERE

IMG_0679.JPG

DUGGFRISK

Opplev nybrygget øl, deilig mat og konsert etter løpet!

Duggfrisk er navnet på Kristiansands nye mat- og ølfestival, lokalisert i smellvakre Gravane midt i Kristiansand sentrum. Over to dager mot slutten av august, nærmere bestemt 19.-20., vil de fremste leverandørene av kvalitetsråvarer innen mat og drikke samles på Duggfrisk.

I løpet av denne helgen vil de beste mikrobryggeriene som landet har å by på være tilstede, og vi ønsker å kombinere uforglemmelige smaksopplevelser, konserter og et yrende liv nede ved vannkanten. Denne dagen står et hjertekjært Norsk band på scenen, akkompagnert av fantastiske lokale artister og coverbands.

LØPEFROKOST

KR. 95,- PER PERS.

FESTIVALPASS FREDAG

KR. 249,- PER PERS. INKL. 3 ENHETER

Ernst hotell fasade.jpg

OVERNATTING

Bli helt uthvilt på byens beste hotell, Ernst!

Clarion Hotel Ernst er hotellet med det lille ekstra som ligger sentralt til i sentrum av Kristiansand. Byggets tradisjonelle arkitektur blandes med spennende samtidskunst og internasjonal design. Velkommen til sørlandets heftigste hotell!

ENKELTROM

KR. 950,- PER ROM

DOBBELTROM

KR. 1050,- PER ROM