PHONERO 5K

Phonero 5 km

5 km – distansen de aller fleste kan gjennomføre med stil

Ta med deg vennegjengen eller kollegaene og bli med på løpefesten gjennom 5 km i indrefileten av Kristiansand sentrum! Denne runden klarer alle å gjennomføre med et smil.

Der viktigste med Sommerløpet er å fullføre! Vi ønsker at at alle skal kunne delta, uansett forutsetninger. Det blir derfor mulig å korte ned på løypa underveis slik at den blir under 3 km. Disse «snarveiene» vil bli godt merket. Det er selvsagt mulig å stille med barnevogner, rullestoler eller ledsagere dersom du har behov for det. 

Alle løpere oppfordres til å møte 10 minutter før starttiden slik at vi får plassert dere ut i riktig startpulje, gitt god info og preppet dere før start.

Fartsholdere

Dersom du har satt deg et tidsmål kan det være motiverende og smart å følge en fartsholder gjennom løpet. Fartsholderne våre er instruert til å holde et jevnt tempo, og til å tilpasse farten etter traseen. Det vil si at de vil holde et litt høyere tempo i nedoverbakker og på flater, slik at dere kan slakke av på farten i motbakkene.

Fartsholderne skal være lette å se og følge i traseen. De løper med ballonger med forventet sluttid på. 

På 5 km blir det fartsholdere som hjelper deg inn like under henholdsvis 20 min, 25 min og 30 min.

Løypekart – Ny løype fra 2021

 
Har du 5 kilometeren som mål?

Løypa slynger seg fra torvet, ned til strandpromenaden, Tresse, bystranda, Tangen, over på Kjøita og rundt hele til du løper over den nye sykkelbroa og ned Rådhusgata til mål!